Työntekijä tuotannon kunnossapitoon, Kivara

Haemme Kivaran tehtaallemme

Työntekijää tuotannon kunnossapitoon


Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia huolto- ja kunnossapidon tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä komposiittiteknologian ammattilaiseksi alan johtavassa yrityksessä.


Tehtävä sisältää laaja-alaisesti tehtaan tuotantoon ja tuotantolaitteisiin liittyviä kunnossapidon töitä. Päivärutiinit muodostuvat ensisijaisesti tuotantolinjojen työkaluasetuksista sekä työkalujen huoltamisesta ja sen lisäksi myös tuotantokoneiden ja -laitteiden erilaisista huolto-, kunnossapito- ja kehitystehtävistä. Työ on vuorotyötä sen eri muodoissa.

 

•    Eduksi katsotaan, jos hakijalla on aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden huolto -ja korjaustehtävistä. Arvostamme varsinkin sähkötekniikan, pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemusta.

•    Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

•    Edellisten lisäksi tarvitset työssäsi yhteistyökykyä, halukkuutta kehittää omaa toimintaympäristöäsi, hyvää asennetta tuloksentekoon sekä kokemusta 5S -toimintaympäristön kehittämisestä.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa kunnossapidon työnjohtaja Jari Hyttinen jari.hyttinen@exelcomposites.com, p. 0503681791 ja tuotantopäällikkö Teemu Tiainen teemu.tiainen@exelcomposites.com, p. 050 447 3477. Puhelut arkisin klo 9-14 välisenä aikana.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 10.3.2020 osoitteeseen jobs.fi@exelcomposites.com. Palkkauksen osalta noudatamme muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian sillä täytämme paikan mahdollisesti jo ennen haun umpeutumista.

 

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland