Pultruusiolinjan koneenhoitaja

Exel Composites Oyj, Joensuun tehdas

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

PULTRUUSIOLINJAN HOITAJAA

Pultruusiolinjan koneenhoitajan tehtävät koostuvat tuotantolinjojen tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen asti. Työ on kolmivuorotyötä sen eri muodoissa. 
 

  • Toimialallemme ei ole oppilaitoksia, joten odotamme sinulta halukkuutta ja oikeaa asennetta oppia työnopastajiemme tuella erilaisia työtehtäviä muovi- ja kemian alan valmistavassa prosessiteollisuudessa
  • Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Arvostamme yhteistyökykyä, halukkuutta kehittää omaa toimintaympäristöäsi, hyvää asennetta tuloksentekoon sekä kokemusta 5S -toimintaympäristön kehitysprojekteista

Lisätietoja tehtävistä antaa Teemu Tiainen, teemu.tiainen@exelcomposites.com, p. 050 447 3477. 
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 31.5.2020 osoitteeseen jobs.fi@exelcomposites.com.

Hakemus kannattaa jättää pian, sillä paikka täytetään mahdollisimman pikaisesti! 

 

Exel Composites (www.exelcomposites.com) on johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin. Exel Composites tarjoaa ylivertaisen asiakaskokemuksen jatkuvan innovaation, maailmanluokan operaatioiden sekä pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Exel Composites keskittyy OEM-asiakkaisiin valikoiduissa markkinasegmenteissä, joissa on kasvupotentiaalia. Exel Compositesilla on toimintaa Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa sekä Pohjois-Amerikassa ja se toimittaa tuotteita yli 50 eri maahan. Exel Compositesin päämarkkina-alue on Keski-Euroopassa.

Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland