Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

Exel Composites Oyj:n johtoryhmää vahvistetaan - Kim Sjödahl nimitetty tuotekehitysjohtajaksi ( SVP Product and Technology Development)

 

EXEL COMPOSITES OYJ    PÖRSSITIEDOTE 5.1.2012 klo 11.10 

EXEL COMPOSITES OYJ:N JOHTORYHMÄÄ VAHVISTETAAN – KIM SJÖDAHL NIMITETTY TUOTEKEHITYSJOHTAJAKSI (SVP PRODUCT AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT)
 
Kim Sjödahl, 37, on nimitetty tuotekehitysjohtajaksi (Senior Vice President Product and Technology Development) ja Exel Composites Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.2.2012 alkaen. Hän valmistui konetekniikan diplomi-insinööriksi Chalmersin teknisestä yliopistosta Göteborgista Ruotsista pääaineinaan komposiitit ja tuotekehitys.
 
Kim Sjödahl on ollut Exel Compositesin palveluksessa vuodesta 1997. Aiemmin hän toimi konsernin Suomen ja Saksan yksiköiden tuotekehitysjohtajana.
 
“Kim Sjödahlin nimitys vahvistaa Exel Compositesin pyrkimystä kehittää konsernin globaalia teknisen myynnin organisaatiota sekä asiakaslähtöistä tuotekehitystä edelleen. Sjödahlin asiantuntemus komposiittiteknologiasta ja tuotekehityksestä sekä pitkäaikainen kokemus teknisen asiakaspalvelun johtamisesta ovat suureksi eduksi yhtiöllemme”, Exel Compositesin toimitusjohtaja Vesa Korpimies toteaa.
 
Exel Compositesin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Vesa Korpimies, talous- ja hallintojohtaja Ilkka Silvanto, operatiivinen johtaja Callum Gough ja tuotekehitysjohtaja Kim Sjödahl. 
 
Vantaalla 5.1.2012
 
Exel Composites Oyj
 
 
Vesa Korpimies
toimitusjohtaja
 
 
LISÄTIETOJA
Toimitusjohtaja Vesa Korpimies, Exel Composites Oyj,
puh. 050 590 6754 tai email vesa.korpimies@exelcomposites.com
Talous- ja hallintojohtaja Ilkka Silvanto, Exel Composites Oyj,
puh. 050 598 9553 tai email ilkka.silvanto@exelcomposites.com
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exelcomposites.com
 
EXEL COMPOSITES LYHYESTI
Exel Composites (www.exelcomposites.com) on teknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia profiileja ja putkia teollisiin sovelluksiin. Konserni on maailman johtava komposiittiprofiilien valmistaja ja se keskittyy toiminnassaan kasvaviin, kapeisiin markkinasegmentteihin.
Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa.
Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n listalla Small Cap –ryhmässä.
Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland