Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

EF Team Sportsista Exelin salinbandytuotemerkkien lisenssihaltija

 

EXEL COMPOSITES OYJ        PÖRSSITIEDOTE 29.1.2010 klo 13.10

EF TEAM SPORTSISTA EXELIN SALIBANDYTUOTEMERKKIEN LISENSSIHALTIJA
 
Exel Composites Oyj myi salibandyliiketoimintansa Cape Nordic Oy:lle maaliskuussa 2009. Liiketoimintakauppaan kuului pitkäaikainen lisenssisopimus, johon kuuluivat Exel-tuotemerkin ja muiden liiketoimintaan kuuluvien tuotemerkkien käyttö salibandyliiketoiminnassa. Exel on irtisanonut lisenssisopimuksen Cape Nordicin kanssa.
 
Exel Composites Oyj on solminut uuden, yllä mainittuja tuotemerkkejä koskevan lisenssisopimuksen EF Team Sports Oy:n kanssa, joka jatkaa salibandyliiketoimintaa ko. tuotemerkeillä 30.1.2010 alkaen.
 
EF Team Sports Oy:llä ja ESB Sports Oy:llä, joka on Exelin Outdoor-liiketoiminnan lisenssihaltija, on sama pääomistaja, Pertti Keskitalo. Outdoor-liiketoiminta muodostuu pääasiallisesti hiihto-, kävely- ja rullaluistelusauvoista.
 
”Uskomme, että liiketoimintojen keskittäminen yhdelle yrittäjälle, Pertti Keskitalolle, parantaa Exel-tuotemerkin tuotekehitystä, hallintaa ja kansainvälistä markkinointia”, Exel Compositesin toimitusjohtaja Vesa Korpimies sanoo.
 
”Olen hyvin tyytyväinen voidessani yhdistää Exel Outdoor- ja salibandyliiketoiminnat samaan yritysryhmään. Exel on alansa johtava tavaramerkki salibandyssä, ja tulemme jatkamaan sen kehittämistä edelleen”, EF Team Sports Oy:n ja ESB Sports Oy:n toimitusjohtaja Pertti Keskitalo sanoo.
 
Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen hintaa ei julkisteta. Sopimuksella ei odoteta olevan olennaista vaikutusta Exel-konsernin tulokseen.
 
 
Vantaalla 29.1.2010
  
Exel Composites Oyj
 
Vesa Korpimies
toimitusjohtaja
  
LISÄTIETOJA
Toimitusjohtaja Vesa Korpimies, Exel Composites Oyj,
puh. 050 590 6754 tai email vesa.korpimies@exelcomposites.com
Talous- ja hallintojohtaja Ilkka Silvanto, Exel Composites Oyj,
puh. 050 598 9553 tai email ilkka.silvanto@exelcomposites.com
 
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exelcomposites.com
 
 
EXEL COMPOSITES LYHYESTI
Exel Composites on teknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia profiileja ja putkia teollisiin sovelluksiin. Konserni on maailman johtava komposiittiprofiilien valmistaja ja se keskittyy toiminnassaan kasvaviin, kapeisiin markkinasegmentteihin.
 
Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa.
 
Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n listalla pienten yhtiöiden sarjassa.
 
 
Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland