Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

Exel Composites vahvistaa johtoryhmäänsä - Lasse Orre nimitetty SVP Salesiksi

 

EXEL COMPOSITES VAHVISTAA JOHTORYHMÄÄNSÄ - LASSE ORRE NIMITETTY SVP SALES’IKSI

 
Lasse Orre, 47, on nimitetty SVP Sales’iksi ja Exel Composites Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.2.2010 alkaen. Orre on koulutukseltaan insinööri.
 
Orre työskenteli aikaisemmin Bombardier AG:n Kiinan myynti- ja markkinointijohtajana. Ennen Bombardieria hän toimi Enics AG:n myyntijohtajana ja Elcotec APAC:in operatiivisena johtajana.
 
“Lasse Orren nimitys on linjassa kansainvälisten toimintojen laajentamiseen ja myynnin vahvistamiseen tähtäävän strategiamme kanssa. Hänen laaja kansainvälinen kokemuksensa Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa niin myynnin, liiketoiminnan kehittämisen kuin operatiivisten toimintojen parissa täydentävät Exelin myyntitoimintoja hyvin”, Exel Compositesin toimitusjohtaja Vesa Korpimies toteaa.
  
 
Vantaa, 26.11.2009
 
 
EXEL COMPOSITES OYJ
 
 
Vesa Korpimies
toimitusjohtaja
 
 
LISÄTIETOJA
Toimitusjohtaja Vesa Korpimies, Exel Composites Oyj, puh. 050 590 6754 tai email vesa.korpimies@exelcomposites.com
Talous- ja hallintojohtaja Ilkka Silvanto, Exel Composites Oyj, puh. 050 598 9553 tai email ilkka.silvanto@exelcomposites.com
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exelcomposites.com
 
 
EXEL COMPOSITES LYHYESTI
Exel Composites (www.exelcomposites.com) on teknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia profiileja ja putkia teollisiin sovelluksiin. Konserni on maailman johtava komposiittiprofiilien valmistaja ja se keskittyy toiminnassaan kasvaviin, kapeisiin markkinasegmentteihin.
 
Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa.
 
Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n listalla pienten yhtiöiden sarjassa.
 
 
Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland