Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

Toimitusjohtaja Mika Sulin eroaa Exel Sports Oy:stä, Aki Karihtala nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi

EXEL OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.1.2007 klo 10.15 1 (1)

TOIMITUSJOHTAJA MIKA SULIN EROAA EXEL SPORTS OY:STÄ, AKI KARIHTALA NIMITETTY UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

Exel Oyj:n tytäryhtiössä Exel Sports Oy:ssä on kuluneen vuoden aikana toteutettu mittavia uudelleenjärjestelyjä tavoitteena kannattavuuden oleellinen parantaminen. Sauva- ja salibandytuotteiden pinnoitus-, kokoonpano- ja pakkaustoimintojen siirtäminen alihankintaan Kiinaan on saatu pääosin päätökseen. Myös varasto- ja lähetystoiminnot on siirretty ulkopuolisen palveluntoimittajan hoidettavaksi. Ulkoistamisen tavoitteena on kustannustason saattaminen nykyisen markkinatilanteen tasalle.

Exel Sports Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.3.2007 alkaen Exel Oyj:n Sport-liiketoiminnan johtaja Aki Karihtala, 45, joka on ollut Exelin palveluksessa 20 vuotta. Hän seuraa tehtävässään Mika Sulinia.

"Suuret rakenteelliset muutokset ja toiminnan sopeuttaminen Exel Sportsissa on nyt saatu päätökseen. Uskon, että uusi organisaatio tulee jatkamaan kaikkia tarpeellisia toimenpiteitä Exel Sportsin kannattavuuden parantamiseksi", Mika Sulin toteaa.

"Haluan kiittää Mika Sulinia hänen hyvästä työpanoksestaan Exel Sports Oy:n toimitusjohtajana. Viimeinen vuosi on ollut erittäin haasteellinen. Exelin Sport-liiketoiminta on muuttunut lyhyen ajan sisällä perinteisestä tuotantoyhtiöstä myynti- ja markkinointiyhtiöksi. Olemme sopeuttaneet toimintaamme markkinoita vastaavaksi. Uskomme, että jo tehdyillä toimenpiteillä sekä vahvalla sport- ja fitness -tuoteportfoliollamme pystymme kehittymään vahvaksi kansainväliseksi ja kilpailukykyiseksi myynti- ja markkinointiorganisaatioksi", Aki Karihtala sanoo.


Vantaalla 10.1.2007


EXEL OYJ

Göran Jönsson
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Göran Jönsson, Exel Oyj, puh. +46 708 43 0110
Exel Sports Oy:n toimitusjohtaja Mika Sulin, puh. 040 527 8101
Exel Oyj:n Sport-liiketoiminnan johtaja Aki Karihtala, puh. 050 590 6752Exel Oyj on johtava kansainvälinen komposiittiteknologiaan keskittynyt konserni, jonka erikoistuu pultruusioon, Pull Windingiin ja jatkuvaan laminointiin. Konserni suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia tuotteita teollisiin sovelluksiin ja kuluttajatuotteisiin. Exelin tunnetuimpia tuotteita ovat maastohiihto-, alppi- ja kävelysauvat, salibandymailat, antennisuojaprofiilit ja muut teolliset sovellukset.

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland