Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

Exel myy Saksassa sijaitsevan Plastics-liiketoiminnan

EXEL OYJ PÖRSSITIEDOTE

Exel myy Saksassa sijaitsevan Plastics-liiketoiminnan

Exel on tehnyt sopimuksen Saksassa Rohrdorfissa sijaitsevan Exel GmbH:n Plastics-liiketoiminnan nimellä harjoitetun ekstruusioliiketoiminnan myynnistä. Liiketoiminta myydään uudelle perustettavalle yhtiölle, CPS GmbH:lle, jossa Plastics-liiketoiminnan toimiva johto on osaomistajana. CPS jatkaa liiketoimintaa Rohrdorfissa. Liiketoiminta siirtyy uudelle yhtiölle toukokuun alusta.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2006 oli noin 2,9 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan mukana siirtyy 20 henkilöä vanhoina työntekijöinä uuden yhtiön palvelukseen.

Plastics-liiketoiminnan myynnillä Exel jatkaa keskittymistä päätoimialaansa pultruusioliiketoimintaan ja komposiittiprofiilien valmistukseen. Liiketoimintakaupalla ei ole välitöntä tulosvaikutusta Exel-konserniin.


Lisätietoja:

Varatoimitusjohtaja Vesa Korpimies, puh. 050 590 6754 tai email vesa.korpimies@exel.net
Talous- ja hallintojohtaja Ilkka Silvanto, puh. 050 598 9553 tai email ilkka.silvanto@exel.fiJakelu
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exel.netEXEL LYHYESTI
Exel Oyj on johtava kansainvälinen komposiittiteknologiaan keskittynyt konserni, jonka erikoistuu pultruusioon, Pull Windingiin ja jatkuvaan laminointiin. Konserni suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia tuotteita teollisiin sovelluksiin ja kuluttajatuotteisiin. Exelin tunnetuimpia tuotteita ovat maastohiihto-, alppi- ja kävelysauvat, salibandymailat, antennisuojaprofiilit ja muut teolliset sovellukset. Vuonna 2006 konsernin liikevaihto oli 112 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on noin 550 henkilöä. Yhtiön osakkeet noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Lisätietoja: www.exel.net.

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland