Exel Composites > English > Investor > fi > Pörssitiedotteet > Arkisto

Pörssitiedotteet

Viimeisimmät   2012   2011   2010   2009   2008   2007  

Exel vahvistaa Exel Sports Brands -liiketoiminnan johtoa

 

EXEL OYJ PÖRSSITIEDOTE 5.11.2007 klo 14.00 1 (1)

Exel vahvistaa Exel Sports Brands -liiketoiminnan johtoa

Exel Sports Brands -liiketoiminnassa (ESB) on toteutettu merkittäviä muutoksia vuodesta 2006 lähtien; sauvojen ja salibandymailojen kokoonpano on ulkoistettu Kiinaan. Myös kotimaan logistiikkatoiminnot on ulkoistettu ja Exel Sports Oy on muuttanut uusiin, Exel Oyj:stä erillisiin toimitiloihin Vantaalla. Lisäksi Saksan toimintoja on supistettu merkittävästi. Ulkoistamistoimenpiteet ja logistiikka eivät ole olleet tyydyttävällä tasolla eikä myynti ole kehittynyt odotusten mukaisesti. Tämän vuoksi on välttämätöntä suunnata toimintaa uudelleen ja keskittyä myyntiin ja kannattavuuden palauttamiseen mm. sopeuttamalla organisaatio uuteen tilanteeseen sekä tarkastelemalla ulkoistamis- ja logistiikkatilannetta tavoitteena vastata paremmin markkinoiden tarpeisiin toimitusaikoja lyhentämällä ja tuotevarastoja pienentämällä.

Saadaksemme välttämättömät sopeuttamistoimenpiteet mahdollisimman tehokkaiksi on Exel Sports Oy:n toimitusjohtajaksi ja Sport-liiketoiminnan johtajaksi nimitetty Olli E. Juvonen 6.11.2007 alkaen. Aki Karihtalan tehtävä Exel Sports toimitusjohtajana päättyy samanaikaisesti. Karihtalan uusia tehtäviä koskevia neuvotteluja käydään parhaillaan.

Juvosella on yli 20 vuoden kokemus vastaavanlaisista onnistuneista sopeuttamisprojekteista toimitusjohtajan ominaisuudessa. Juvonen on valmistunut Svenska Handelshögskolanista Helsingistä.


Vantaalla 5.11.2007

Göran Jönsson
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Göran Jönsson, puh. +46 708 430 110 tai email goran.jonsson@exel.fi
Talousjohtaja Ilkka Silvanto, puh. 050 598 9553 tai email ilkka.silvanto@exel.fi


JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exel.netEXEL LYHYESTI
Exel Oyj on johtava kansainvälinen komposiittiteknologiaan keskittynyt konserni, joka erikoistuu pultruusioon, Pull-Windingiin ja jatkuvaan laminointiin. Exelin liiketoiminta muodostuu Exel Compositesista eli Exelin Teollisuus-liiketoiminnasta ja Exel Sports Oy:stä.

Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Oyj:n toiminnassa. Liiketoiminnan ytimen muodostaa itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja kehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Exel panostaa valituille kapeille sektoreille sekä kannattavaan kasvuun. Yhtiön osakkeet noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa.

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland